13.9.2014

Chorizo-pannu

Kauhee nällkä! Taas piti tehä ruokaa. Sain idean ruokaan tädiltäni. Olimme äitin kanssa kesäkuussa 2013 Englannissa, jossa tätini teki kyseistä ruokaa. Oli silloin niin mahottoman hyvää, että piti ihan itse kokeilla. Tässäpä resepti:

Ainekset: 

400 g Chorizo-makkara
1 paprika
1 kesäkurpitsa
5-6 salottisipulia
4-5 valkosipulin kynttä
250 g Beluga-linssejä
1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
200 g fetajuustoa (salaattijuusto)

Ohje:

Lämmitä uuni 200 asteiseksi. Pilko makkarat, puolita sipulit ja laita ne valkosipulin kynsien kanssa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunissa n. 15 min. Kääntele puolivälissä.  Lisää pellille paprika, kesäkurpitsa ja aurinkokuivatut tomaatit. Paista vielä 15 min. Lisää linssit ja feta ja laita pelti uuniin vielä muutamaksi minuutiksi.

Chorizo-pannu
 


Pojan kommentti:

Ruoka oli simppeli tehdä sekä oli maukkaan makuista. Lisäsimme ruokaan vielä ripauksen suolaa, mutta maistellessamme huomattiin, että sen olisi voinut jättää pois. Ei ollut mitään terveysruokaa kasviksista ja linsseistä huolimatta. Aika rasvaista nimittäin... 

Isän kommentti:

Itselläni oli menoa, enkä ehtinyt osallistua tämän aterian valmistukseen muutoin kuin pilkkomalla makkaroita ja muita aineksia. Hyvin poika kuitenkin selviytyi ja palattuani kotiin pellillä odotteli varsin pyttipannumainen ateria. Erittäin maukasta, erittäin maukasta sanoisin! Rasvaa oli sen verran, että saattaisi sopia jopa alushousupäivän ateriaksi ;) Kannattaa kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti